“Der findes kun to måder at leve livet på. Den ene er, som om ingenting er et mirakel. Den anden er som alting er et mirakel”

Einstein

 

Temaaftener & Infomøder

Med forskellige arrangementer håber vi at nå ud til rigtig mange mennesker, da vi mener at Opstillingsmetoden kan noget ganske særligt, og kan integreres i mange sammenhænge. Vores forskellige aktiviteter er derfor rettet mod mennesker med forskellige ønsker og behov i det private, personlige så vel som det professionelle liv.

Vi forsøger at veksle mellem vores aktiviteter, så der konstant er afveksling og ny inspiration, så vel som fordybelse og opfølgninger.Det er vores mål at skabe så varierede temaaftener som muligt og og afsøger hele tiden grænsen for hvad der med fordel kan bearbejdes ved hjælp af Systemisk Opstilling.
Det kan fx være tematikker som, sygdom, parforhold, spiritualitet, ledelse, misbrug, målsætning, afklaring, relationer og meget andet. Det kræver ikke nogen forhåndskendskab til Opstillingsmetoden at kunne deltage i en temaaften og selv erfarne opstillere kan hente ny viden og anderledes vinkler på anvendelsen af metoden.
For at være sikker på at du er opdateret, anbefaler vi at du tilmelder dig vores nyhedsbrev og følger os på både facebook og LinkedIn.