TAB, SORG OG KÆRLIGHED
– om at miste vigtige personer i livet

Det er en almen antagelse, at det er godt at tale om sin sorg eller at bearbejde den, for at komme godt videre i livet.

Men sorg har sin ganske egen autonomi. Sorgbearbejdning hviler ofte på en accept af livets eksistentielle udfordringer og til tider barske vilkår.

De fleste mennesker tilpasser sig et tab indenfor et års tid, men nogle mennesker har svært ved at finde sig til rette i den  nye ændrede virkelighed.

Med Opstillingsmetoden, vil vi se på, hvordan man kan forholde sig til en sorgproces. Hvordan kærligheden og taknemmeligheden kan stå tydeligt frem, og vi kan forsone os med tabet og arbejder med tilgivelse.
Vi vil endvidere se på, hvordan man kan forholder sig til den vanskelig sorg, som til tider kan sætte sig som et kronisk mønster, der måske endda er løbet igennem generationer i familien.

Aftenen vil består af både et teoretiske oplæg samt en mere oplevelsesorienteret del, så alle for noget personligt og relevant med sig.

Dato: Torsdag den 27. september 2018 kl. 19.00
Sted: Thorvaldsensvej 3, baghuset 1.sal
Pris: 200 kr.
Tilmelding: Se nedenfor

TAB, SORG OG KÆRLIGHED - om at miste sine elskede eller andre vigtige personer i livet Med Opstillingsmetoden, vil vi se på, hvordan vi kan forholde os til en sorgproces. Hvordan får vi kærligheden og taknemmeligheden til at stå tydeligt frem, forsoner os med tabet og arbejder med tilgivelse.
21 februar 2017 19:00
Thorvaldsensvej 3, baghuset 1. sal, 1871 Frb. C
DKK 200.00
Past Event