Individuel terapi, parterapi & procesforløb

Søger du terapi, parterapi eller udviklingsgrupper, så kan du læse mere her. Der kan være tidspunkter i livet, hvor psykoterapi vil være det helt rigtige valg. Der kan være mange årsager hertil, men bag dette, gemmer sig oftest et ønske om større selvværd, accept, mere glæde i livet, et godt parforhold, følelsesmæssig forløsning og et meningsfyldt liv. Måske endda et ønske om at finde ind til sin essens og værenskerne. Det er muligt, at komme hertil, men rejser kræver tilvalg, mod og vilje, til sammen med terapeuten, at udforske den indre verden.

Hvis du eller I er interesseret i terapi eller et procesforløb, har jeg praksis her:
Human Vision, Thorvaldsensvej 3, baghuset, 1. sal, 1871 Frederiksberg C.

Prisen er henholdsvis kr. 1.000 for en individuel terapisession af ca. 1 times varighed. Parterapi koster kr. 1.500 og varer ca. 1 1/2 time.

Man betaler kontant eller via mobilepay i forbindelse med selve terapien. Hvis der skal betales via faktura aftales dette på forhånd.

Har du spørgsmål eller ønsker at booke en tid, kan du sende en mail post(a)humanvision.dk eller ringe til mig på tlf.: 20 43 74 75

 

Terapi, parterapi og udviklingsgrupper
 

læse mere om hvad det er som individuel terapi kan gøre for dig og dem du ved har brug for det. Det er et spørgsmål om at finde en god vej at gå og ikke hænge fast i gamle mønstre og ting fra fortiden som bremser det naturlige flow. Ingen kan gå vejen for dig uden at du selv vælger at gå ad en ny sti som kan føre dig hen hvor du længes efter at høre til. Lad derfor ikke chancen gå til spilde for at finde en ny retning og lær dig selv at kende på en ny måde hvor du vil opleve større livsglæde og fremdrift.