GLÆDENS ALKYMI – at afkode vejen til det gode liv

details_of_nature__23__01For flere tusinder af år siden, måtte vores forfædre dagligt kæmpe for at overleve. Vejrets uforudsigelighed, vilde dyr og sult, var blandt de største vanskelighed. Hjernen formede sig derfor efter disse udfordrende livsbetingelser, og mennesket lærte, at orienterer sig i forhold til de trusler og farer, som lurede. Disse overlevelsesmønstre er nedarvede og styrer i dag rigtig mange menneskers liv.

Ikke desto mindre er evnen til at fokuserer på det positive afgørende for vores trivsel, helbred, glæde, livsenergi og ikke mindst vores relationer til andre mennesker.

Nyere forskning om hjernen giver os en inspirerende forståelse og værktøjer til, hvordan vi kan hele gamle sår, øge motivationen, håndterer udfordringer og på mange andre måder skabe glæde og en positiv forandring i livet. Det er hjernen, som er som en direktør for kroppen og vores velbefindende. Vi kan bruge sindet, til at påvirke hjernen, så vi igen kan påvirke sindet. Positivt.

Vi vil tage udgangspunkt i hvorledes Opstillingsmetoden kan være en støtte til at påvirke hjernen, så vi selv kan skabe positive forandringer i vores liv.

Aftenen vil består af både et teoretiske oplæg samt en mere oplevelsesorienteret del, så alle for noget personligt og relevant med sig.

Dato: Torsdag den 1. december kl. 19.00
Sted: Thorvaldsensvej 3, baghuset 1.sal
Pris: 200 kr.
Tilmelding: Se nedenfor

GLÆDENS ALKYMI - at afkode vejen til det gode liv Vi vil tage udgangspunkt i hvorledes Opstillingsmetoden kan være en støtte til at påvirke hjernen, så vi selv kan skabe positive forandringer i vores liv. Aftenen vil består af både et teoretiske oplæg samt en mere oplevelsesorienteret del, så alle for noget personligt og relevant med sig.
01 december 2016 19:00
Thorvaldsensvej 3, baghuset 1. sal, 1871 Frb. C
DKK 200.00
Past Event