Liv Dhanyo Thommesens hjemmeside

Generelt om terapi & procesgrupper

Det kan nogle gange være det helt rigtige valg, at arbejde med egne terapeutiske processer i en gruppe, da gruppedeltagerne dels kan spejle og støtte hinanden i processerne og dels fungerer som en “vidnekrop”, når man begynder at gøre noget andet, f.eks. at eksponere sin sårbarhed eller styrke.

Processen i gruppen er mere dynamisk og procesorienteret, da samtale alene ofte er utilstrækkelige for at skabe en dybere og mere grundlæggende forvandling, hvor livstemaet eller traumer opløses eller hvor man finder fred og forsoning med sine livsomstændigheder.

Samtidig er en gruppe også i besiddelse af mere energi og dynamik, så intensiteten og transformationspotentialet ofte er større.

Personlig udviklingsforløb

Fornyelse, fordybelse & forståelse

  • Hands-holding-save-forest-000003573834_LargeHvordan vil det være for dig at tage de vigtige skridt hen imod at finde meningen med dit liv? Og tanken om at dele det med andre i samme situation som dig selv?
  • Du har sandsynligvis allerede tænkt i denne retning – og længes efter at komme i kontakt med de sider af dig selv som du ved, du indeholder – på godt og mindre godt.
  • Kunne du tænke dig at deltage i et udviklingsforløb, hvor du gennem Opstillinger, mindfulness, supervision og inspirerende gruppeprocesser finder din retning i livet?
  • Vi mødes der, hvor den dybe trang og længsel efter bl.a. fordybelse og selvforståelse i forhold til mønstre, adfærd, usikkerhed og gennemslagskraft foldes ud i den systemiske verden, hvor vi vender det kreativt til nye perspektiver, som er direkte anvendelige i dagligdagen – og bedst af alt – i fremtiden.

Der krævers ingen forudsætninger at deltage. Blot at du har reflekteret over ovenstående.

Datoer:

22. november
8. december
9. januar
31. januar
20. februar
14. marts

Pris: 

Kr. 4.900, hvor kr. 980 betales ved tilmelding og de resterende ved kursusstart.

Sted: 

ISFO, Thorvaldsensvej 3, over gården 1. sal, 1871 Frederiksberg C.

Fortløbende gruppe med afsæt i Familieopstilling. Hvis du ønsker at tilmelde dig skal du følge tilmeldingsproceduren. Datoer er herefter: 8. december 9. januar 31. januar 20. februar 14. marts
22 november 2016 10:00
Thorvaldsensvej 3, 1871 Frb. C
DKK 4,900.00
Past Event